Кандидатът за кмет на „Демократична България – Обединение“ намира за важно да благодари на всички останали кандидати за запазването на добрия тон в хода на тази предизборна кампания. С малки изключения, всички успяха да се въздържат от личностни заяждания, като предпочетоха да представят професионалистите в партийните листи и своите виждания за проблемите, които трябва да бъдат решени.

Това е добро начало!

Както вече подчертахме, ние от „Демократична България – Обединение“ предлагаме да върнем дебата за бъдещето на града в общинския съвет и да включим във вземането на конкретните решения потенциала и експертизата на шуменци, които бяха отблъснати от политиката. Сега остава да ни подкрепите с № 66 в интегралната бюлетина и да гарантирате, че добрия тон и експертен диалог ще се утвърдят в местната власт през следващия мандат!

Вижте още веднъж нашия екип:

102 - Филип Стоянов Филипов

Филип Филипов е инженер-химик по образование и е ръководител на инвестиционни проекти в една от най-големите български компании. Член е на местната организация на Да, България от самото и учредяване. Участва активно във всяка една инициатива. В Общинския съвет би се ангажирал с теми, свързани с екология, строителство и индустрия.

103 – Анета Цветанова-Георгиева

Живея в Шумен повече от 30 год. Тук са родени и отгледани децата ми, в този град съм започнала и изградила професионалната си кариера, тук очаквам да изживея достойно старините си. Поради тези причини, не ми е безразлично развитието на Шумен, възвръщането на възрожденският му дух и облик.

Професионалната си кариера започнах в системата на държавния финансов контрол, където в продължение на 12 години извървях пътя от длъжността на финансов ревизор до главен експерт-ръководител на направление. В зората на демокрацията, участвах в стартирането на Здравната реформа, като заместник директор по икономическите въпроси в РЗОК - Шумен. В момента и повече от 10 год. съм главен счетоводител в развиваща се частна компания. Омъжена съм с две големи деца, реализирали мечтите си далеч от нашия град.

104 – Пламен Кръстев Петров

Д-р Пламен Петров е ветеринарен лекар и е председател на местната организация на Да, България в Шумен. Доктор Петров вярва, че може да допринесе Десетият град на България да бъде по-чист, младежки и проспериращ.

105 – Красимир Тошков Колев

Завършил съм индустриален мениджмънт в Русенския университет „Ангел Кънчев“. Върнах се в Шумен - града, в които съм роден и бих искал децата ни да останат да живеят. В свободното време обичам да чета художествена и специализирана литература.

106 – Божана Людмилова Милчева

Магистър в специалност „Мултимедйни технологии“. От 7 години работя като програмист, уеб сайтове в ШУ „Епископ Константин Преславски“. Интересувам се от литература, театър, опера, изкуство, музика. Свободното си време обичам да прекарва със семейството си, сред природата или посещаване на културни паметници и забележителности.
Семейна, с две деца.

Пресцентър на „Демократична България – Обединение“