„С голямо удоволствие съм пак в Шумен, за да подкрепим нашия кандидат за кмет Венцислав Венков. Виждаме, че кампанията в Шумен се развива добре. Знаем, че шансовете за успех са много големи. В това ни карат да сме уверени не само последните данни за предимството на нашия кандидат, но и разговорите с шуменци, от които е очевидно, че градът се нуждае от промяна. Тази промяна минава през нов кмет и мнозинство в Общинския съвет.”

Това заяви зам.-председателят на ПГ на „БСП за България” и член на Изпълнителното бюро на БСП днес на пресконференция в Шумен. Той призова от името на левицата всички да гласуват с номер 56 за Венцислав Венков в изборния ден.

„Искам да предупредя шуменци да не изпадат и в едно заблуждение, свързано с кандидатурата на Красимир Костов, който не само не е кандидат на БСП - той е изключен от БСП. Всеки глас за него, волно или неволно, поддържа кандидата на ГЕРБ. Необходима е консолидация за промяна и тя трябва да се случи около кандидата на БСП – Венцислав Венков”, заключи Зарков.

Пресцентър на "БСП за България"-Шумен