Кандидатът за кмет адвокат Артур Алтунян изразява личното си разочарование, че през тази кампания нямаше възможност за лична среща-разговор с останалите кандидати за кметове на Шумен.

Очевидно, традиционната форма на политически дебат не е на мода.
Също толкова очевидно е, че се наблюдава абсолютен консенсус около проблемите на града. Водата, зелената система, благоустрояването. Всички говорят за повишаването на качеството на живот. В програмите са разписани едни и същи градски зони, които трябва да бъдат подновени.

Консенсусът е налице, но дебатът е отложен. С гласа си за „Демократична България – Обединение“ можете да гарантирате, че отложеният дебат няма да се превърне в забравен дебат между местната власт и шуменци през следващите четири години!

Вижте още веднъж нашия екип:

107 – Невена Събева Христова

Невена Христова е юрист и икономист. Работи като юрисконсулт в частния сектор. Не е участвала в политиката, но е осъзнала необходимостта от влизането в Общинския съвет на хора с мнение и експертиза, които да отстояват интересите на гражданите. Каузата на Невена е да подкрепя и подпомага развитието на младите шуменци и споделя:

"Ще съдействам за това градът ни да бъде предпочитан от младите хора да останат тук и именно тук да отглеждат децата си. Защото оттука започва България!"

108 – Ростислав Митев Димчев

Роден е в Шумен и е израснал в родния си град. По образование филолог, но натрупва професионален опит в областта на логистиката. Проявява засилен интерес към високите технологии.

109 – Свилен Йорданов Стойчев

Роден в Шумен. Икономист по образование, специалност маркетинг. През последните повече от десет години работи в сферата на архитектурното проектиране и дизайна. Посочва, че вярва в обединена Европа и либералната демокрация.

111 – Филип Илиев Любомиров

По образование е инженер по комуникационни и информационни системи, магистър инженер по специалността сигнално-охранителни системи. Преди това е завършил информатика - бакалавърска степен. В момента работи като системен администратор в Шуменския университет "Епископ Константин Преславски".

112 – Севастиян Георгиев Георгиев

Севастиян Георгиев е юрист по образование и работи в голяма международна компания. Севастиян е убеден, че община Шумен може да бъде управлявана прозрачно и да предоставя равни условия на едрия и дребния бизнес. Ще работи в посока преустановяване порочния модел на управление, налаган от ГЕРБ през последните години. 

Пресцентър на „Демократична България – Обединение“