Уважаеми, Шуменци! На финала на предизборната кампания за тези местни избори искам скромно и честно да Ви благодаря за доверието! Искрено се надявам, че през последните седмици не съм си позволил да Ви натрапвам мислите си или, още по-лошо, своя образ. В случай, че съм сгрешил с това е редно да се извиня. Предизборните кампании имат способността да вкарват в неестествено състояние не само избирателите.

Все пак си мисля, че аз и екипът на „Демократична България – Обединение“ успяхме да се концентрираме в представянето на основните си тези и лицата под № 66 в интегралната бюлетина. Колкото и да ни втълпяват – изборите в неделя имат своя политически залог. Големите партии знаят какво правят и как да мобилизират твърдите си ядра. Това е нормално и настоявам да изразя своето уважение към техните привърженици. Моята кандидатура и листата на „Демократична България – Обединение“ си поставя за цел да се обърне към всички, които нямаше да гласуват. Към всички Шуменци, които по един или друг начин бяха оставени встрани от политиката и от вземането на решения за нашия град. Затова благодаря на всички познати и непознати, които през последните дни ме спираха по улиците и честно споделиха, че са разпознали себе си в тези думи.

Общите ни срещи в хода на кампанията потвърдиха усещането ми, че „Демократична България – Обединение“ разполага с политически план. Просто трябва да направим следващата крачка след успеха на последните избори за Европейски парламент. Видях го в емоционалната си среща с голямата тенис шампионка Мануела Малеева и искам да и́ благодаря специално! Чух го в разговорите си с евродепутата Радан Кънев и съпредседателите на коалицията Христо Иванов и ген. Атанас Атанасов. Сега остава да отидем до избирателните пунктове заедно! Вие ще решите дали да ни пратите на балотаж или да ни дадете възможност да Ви представляваме в Общинския съвет.

Което и от двете да решите, става с № 66 в бюлетината!

Пресцентър на „Демократична България – Обединение“