С концерт на Николина Чакърдъкова тази вечер от 19.00 часа на площад „Освобождение“ ще бъде закрита кампанията на Красимир Костов. Народната певица е част от Инициативния комитет, който подкрепя кандидатурата на Красимир Костов за трети кметски мандат.

Госпожа Чакърдъкова ще бъде и част от значимите музикални изпълнители, които ще работят по проекта за превръщането на Летния театър в Музикален дом и ще подпомагат развитието на млади шуменски таланти.

Последният ден от предизбората кампания започна с отслужването в храм „Св. Вознесение“ на молебен за по-доброто бъдеще на Шумен по инициатива на Красимир Костов и групата кандидат общински съветници. „В дните преди важния избор на 27-ми октомври искаме да се помолим за развитието на Шумен, за по- доброто бъдеще на жителите на общината и смирено да поискаме от Бога да направлява делата ни, така че да творим добро и да управляваме справедливо“, каза Красимир Костов на излизане от храма.

Шествие под мотото „Аз обичам Шумен“ се проведе от кандидатите за общински съветници, Красимир Костов и симпатизанти по централната градска част на Шумен. Целта е да покажем на гражданите, че ние сме сред тях, с тях, отворени за проблемите им и ще ги решаваме заедно, защото „Ние обичаме Шумен“ и целта ни е обща: да направим града и общината по – добро място за живеене.

А начинът е само един: избор на бюлетината с номер 61 за кмет и общински съветници.

Пресцентър на ПП "Български социалдемократи"