Кметът Любомир Христов се срещна днес с младия изпълнител Викторио Ангелов, който е единственият българин, участвал в „Х Фактор – Финландия“, съобщиха от пресцентъра на администрацията. Викторио Ангелов бе придружен от майка си Стефанка Стойчева. Семейството е от Шумен, но от години живее във Финландия.

Преди дни 18-годишният шуменец изнесе първия си концерт в родния град под надслов „У дома“. Спектакълът се осъществи със съдействието на общината и изпълни с публика зала „Арена Шумен“. Викторио благодари на кмета и на общинската администрация за подкрепата при организацията и реализирането на концерта и му подари плакат със свой автограф.

Талантливият изпълнител сподели, че тази година е завършил музикално училище в Хелзинки и ще продължи образованието си в областта на телевизионното и филмово продуценство. Според него Шумен доста се е променил през последните години и мечтае един ден да се върне в родния си град. Той разказа, че предстои издаването на първия му албум и ще се радва музиката и песните да достигнат до неговите близки и приятели в България.

Любомир Христов пожела на младия творец да сбъдне мечтите си и един ден да се превърне в звезда.

ШУМ.БГ