Два изключително вкусни продукта от свежо месо, съчетано с натурални, градински подправки, пуска на пазара този зимен сезон една от най-старите фирми за месопреработка в региона – "Ви Ар Груп" - с. Радко Димитриево.

Суджуците:

Царски и Сочен – са истинско кулинарно преживяване и имате привилегията да ги закупите директно от производителя!

„Ви Ар Груп“ продължава дългогодишната си, утвърдена практика да предлага наистина чисти, домашно-вкусни месни продукти. Без добавки и консервиращи елементи – само прясно месо, омесено с характерни подправки, достойни за чаша рубиненочервено вино.

Вложените суровини са от местни, шуменски ферми, с висок стандарт на добива и изключителни вкусови качества на породите животни!

Богатата гама от продукти на „Ви Ар Груп“ включва кебапчета, кюфтета, наденички, пури в було, бургери и още много вкусотии от месо. Те са с нова визия, подчертано модерен характер, като в същото време носят в рецептите си любовта към традицията и спомена на вкуса от едно време..!

Фирмата е оборудвала производствените си помещения с модерна техника, вакуум-пълначни машини, с които по нов, съвременен начин пълненето на суджук става изключително бързо и хигиенично, без въздух и празнини в подковата.

Всичко е прясно, току-що приготвено и готово да си го вземете веднага! А това може да стане директно от производителя - от цеха на фирмата в с. Радко Димитриево, както и чрез заявки по телефон.

„Ви Ар Груп“ е фирма от семеен тип, което дава изключителни предпоставки за гъвкаво управление и близък контакт с крайния клиент. Нейният екип е с повече от 27 години стаж - още от самото създаването на месопреработвателното предприятие, през далечната 1991г.

Усмихнати и отговорни към това, какво ще сложите на своята маса, те ви очакват всеки делничен ден от 9-18 ч.  да заявите своята пълна кошница с месни специалитети за празник, приятелско наздраве или просто за вкусна вечеря!

Новият зимен сезон 2019-2020 г е вече тук!

И той ще бъде мнооого вкусен!

За повече информация и заявки :
0896 83 84 88

или посетете Фейсбук страницата:
Ви Ар Груп/VRGroupLTD