На 17-ти Декември ще се проведе информационна среща на Promedica24 в Хотел Шумен от 17:30. Фирмата е директен работодател, който наема болногледачи за работа в Германия. По време на срещата, специалистите от Promedica24 ще разкажат повече за условията и изискванията за работа с тях.

Ще имате възможност и да се запишете на безплатен курс по немски с продължителност между 2 и 3 месеца. Учебният материал, който се изучава е специално създаден за обучение на болногледачи, така че те да се чувстват сигурни и подготвени за работа в Германия.

След завършване на курса минавате интервю, което определя нивото на език и заплащането ви. Фирмата ви изготвя професионален профил и ви предлага различни оферти, отговарящи на него.

След като изберете оферта, Promedica24 ще организира изцяло пътуването като поема всичките ви разходи за път, настаняване и храна.

Важно е да знаете, че избирайки сигурен и директен работодател, няма да заплатите каквито и да е такси и комисионни.

Докато сте в Германия, можете по всяко време да се свържете с компанията чрез личния си кординатор или като се обадите на алармения телефон, който е на разположение 24/7.

За да кандидатствате или да се запишете на езиково обучение по немски, заповядайте на 17-ти Декември от 17:30 в Хотел Шумен на ул. Оборище №1.
Можете да се свържете с Promedica24 на +359 878 449 699; +359 877 885 780 и да прочете повече информация за фирмата на www.promedica24.bg

Рекламна публикация