Левски" привлече холандския халф Стайн Спиерингс, обявиха от клуба. Полузащитникът идва от елитния "Валвайк", като договорът му с настоящия тим изтича в края на сезона. От "Левски" не уточняват дали Спиерингс е купен и срещу каква сума. Договорът му със сините е за три години.

Спиерингс е на 23 години, висок е 1.87 метра и играе като атакуващ полузащитник. Именно на тази позиция "Левски" се нуждаеше от нов играч, след като привлечения през лятото Франко Мазурек не оправда очакванията. През есента се налагаше крилото Паулиньо да действа в тази позиция в някои от мачовете.

Новото попълнение има 57 мача в елита на Нидерландия. През този сезон Спиерингс е записал 17 мача, в които има три гола и три асистенции. Освен това е получил пет жълти и един червен картон.

Спиерингс е третият нов на "Герена" след Симеон Славчев и Деян Лозев, които се присъединиха към сините в края на 2019 г.

Освен за "Валвайк" в кариерата си Спиерингс е играл още за АЗ (Алкмаар) и "Спарта" (Ротердам). Има три мача за юношеския национален отбор на Нидерландия.

Дневник