Американската поп сензация Били Айлиш ще изпълни песента за следващия филм за Джеймс Бонд, съобщиха продуцентите на No Time to Die ("Смъртта може да почака").

18-годишната Айлиш ще бъде най-младата певица, поела тази задача, и ще се мери със звезди като Адел, Мадона и Пол Маккартни. Тя е написала песента заедно с брат си Финиъс О'Конъл.

No Time to Die ще бъде 25-тият филм от сериите на агент 007 и ще излезе през април. Даниъл Крейг ще играе Бонд за пети и последен път, макар че след създаването на "Спектър" през 2015 г. да твърдеше, че по-скоро би си отрязал ръката, отколкото да играе Бонд още веднъж.

Режисьор за пръв път ще бъде Кари Фукунага, който е и съсценарист. Първоначалните планове бяха No Time to Die да е по кината през ноември 2019 г., но премиерата бе отложена за 2020 г., след като Дани Бойл се оттегли от режисьорската позиция и бе заменен от създателя на "Истински детектив". Рами Малък ще се превъплъти в злодея, Ралф Файнс и Бен Уишоу отново ще са в ролите съответно на Ем и Кю, а Наоми Харис се завръща като Мънипени. Актрисата Леа Сейду пък ще представи образа на героинята си от "Спектър" от 2015 г. Маделин Суан.

Поредицата за Бонд е една от най-доходоносните в света на киното. През 2015 "Спектър" спечели 880 млн. долара в глобалния боксофис, докато през 2012 "007 Координати: Скайфол" достигна приходи от над 1 млрд. долара. акар че

Айлиш стана сензация сред връстниците си с хитове като Bad Guy и Ocean Eyes. Тя е номинирана за шест награди "Грами", включително в категориите за най-добър дебютиращ артист и албум на годината.

Дневник