Един сантиметър - толкова не стигна на "Тотнъм" за победа над "Уотфорд" като гост в първи мач от 23-ия кръг на Висшата лига. "Шпорите" можеха да ликуват на "Викъридж роуд", но в добавеното време резервата Игнасио Пусето изчисти топката на самата голлиния.

Технологията на голлинията не отчете попадение, а по-късно Висшата лига показа точното разположение на кълбото. Според данните 10.04 милиметра са разделили "шпорите" от гол при изстрела на Ерик Ламела.

По-рано в мача и "Уотфорд" имаше своите шансове, но капитанът на "стършелите" Трой Дийни пропусна дузпа в 70-ата минута. Неговият удар беше спасен от вратаря Пауло Гацанига.

След двубоя Моуриньо се оплака от някои решения на рефера Майкъл Оливър, като едно от тях беше непоказан червен картон на играч на "Уотфорд". "Предпочитам да не говоря за VAR или за ситуацията в края. Ние направихме всичко по силите си да спечелим", каза португалецът.

Това беше четвърти пореден мач, в който "Тотнъм" не спечели и тимът вече е осми в таблицата. "Шпорите" не са вкарвали попадение вече 277 минути във Висшата лига и имат големи проблеми в атака след контузията на Хари Кейн.
"Уотфорд" затвърди прогреса си и в пети пореден двубой не загуби.

Дневник