Звездата в смесените бойни изкуства Конър Макгрегър направи впечатляващо завръщане в спорта. 31-годишният ирландец се справи с Доналд Серони, който беше нокаутиран 40 секунди след началото на мача от полусредна категория.

Ирландецът, който през март 2019 г. обяви, че се оттегля от бойните спортове, записа 22 победа в кариерата си. От тях 19 са с нокаут, като той има и четири загуби.

За последно Макгрегър се би през октомври 2018 г., когато допусна поражение след предаване от руснака Хабиб Нурмагомедов за титлата в лека категория.

Двубоят, който се игра в Лас Вегас, започна с агресивна атака на Макгрегър и последвал силен ляв прав. Серони направи клинч, в който Макгрегър нанесе удари с раменете си. По-късно ирландецът използва възможността и разклати съперника с хай кик (висок удар с крак) в главата, получи предимство и съдията беше принуден да прекрати мача.

"Сътворих история тази вечер и поставих нов рекорд. Аз съм първият боец в историята на UFC, който постига победи с нокаут в категория перо, лека категория и сега в полусредна категория", каза Макгрегър след двубоя.

Дневник