Дарк поп сензацията Били Айлиш разпространи песента към новия филм за "Джеймс Бонд" - No Time to Die, който ще излезе по кината през пролетта. В същото време от студиото пуснаха и нов трейлър за филма.

Айлиш е най-младият музикант, получил задачата да направи саундтрак за филм от легендарната поредица. Тя бе избрана сред шарена поредица музиканти в последните години - от Мадона през странния дует на Алиша Кийс и Джак Уайт до покойния вокалист на "Саундгардън" Крис Корнел.

No Time to Die ще бъде 25-тият филм от сериите на агент 007 и ще излезе през април.

Даниъл Крейг ще играе Бонд за пети и последен път, макар че след създаването на "Спектър" през 2015 г. да твърдеше, че по-скоро би си отрязал ръката, отколкото да играе Бонд още веднъж.

Режисьор за пръв път ще бъде Кари Фукунага, който е и съсценарист.


Първоначалните планове бяха No Time to Die да е по кината през ноември 2019 г., но премиерата бе отложена за 2020 г., след като Дани Бойл се оттегли от режисьорската позиция и бе заменен от създателя на "Истински детектив".

Рами Малек ще се превъплъти в злодея, Ралф Файнс и Бен Уишоу отново ще са в ролите съответно на Ем и Кю, а Наоми Харис се завръща като Мънипени. Актрисата Леа Сейду пък ще представи образа на героинята си от "Спектър" от 2015 г. Маделин Суан.

Самата Били получи наскоро "голямата четворка" от награди "Грами" - за най-добър нов изпълнител, най-добър албум, най-добра песен и запис на годината. Вече има спекулации, че музиката към "Бонд" може да и донесе "Оскар", както се случи с последните две песни - Writing's On The Wall на Сам Смит и Skyfall на Адел.

Дневник