Благодарствени грамоти от министъра на отбраната Красимир Каракачанов и началника на отбраната генерал Андрей Боцев получиха днес кметът на Шумен Любомир Христов, шефове на институции и общественици.

Церемонията се състоя в зала 203 на община Шумен.

Благодарствените грамоти се присъждат и за активно участие и подкрепа в националната информационно-комуникационна кампания "Бъди войник", която се проведе на 9 април 2019-та, както и за активно участие и принос за издигане на авторитета на Българската армия.

Грамоти от министъра на отбраната Красимир Каракачанов получиха кметът на Шумен Любомир Христов, директорът на ОД на МВР – Шумен ст. комисар Ялчън Расим, бившият директор на ОП ”Общински жилища и имоти” Юлиян Вълчев и ръководителят на родолюбив комитет „Крум Страшний” Никола Колев.

От името на началника на отбраната грамоти получиха и други 8 шуменци - Жечко Колев от танцов клуб "Задявка", Грациела Стоянова от Танцова организация "Танцувалня", Веско Василев от "Виас" ЕООД, директорът на Средно духовно училище "Нювваб" Шериф Хюсню, директорът на ПГИ Бистра Вацова, директорът на СУ "Васил Левски" Юлия Христова и ученичката от СУ "Сава Доброплодни" Крисияна Николаева.

Наградите връчи началникът на Военно окръжие подп. Георги Георгиев.  

ШУМ.БГ