След слаба игра и много грешки "Левски" допусна грешна стъпка на стадион "Георги Аспарухов". Сините загубиха с 1:2 домакинството си на вдъхновения "Славия", който впечатли с представянето си и продължи възхода си в първенството.

 Белите надиграха "Левски" и заслужено стигнаха до успеха. Футболистите на Златомир Загорчич създадоха много възможности, като пропуснаха да разгромят съперника си. В играта на "Левски" цареше хаос и тимът на Петър Хубчев нямаше ясна идея как да се противопостави.

Два гола за победата на "Славия" отбеляза Ивайло Йорданов, а за домакините се разписа Найджъл Робърта. "Левски" доигра двубоя с човек по-малко, след като в края на мача нападателят Дени Алар беше изгонен за удар без топка.

Отборът на Хубчев е в серия от четири поредни мача без победа. Поражението остави тима с 45 точки, като сините са трети и изостават със седем от водача "Лудогорец", чийто мач с "Арда" беше отложен. Победата е пета за "Славия" в последните шест мача на отбора. Белите вече са пети с 39 точки.

Дневник