Футболистите на "Левски" трябва да подобрят отношението си към работата си. Това призова треньорът на сините Петър Хубчев след загубата от "Славия" на стадион "Георги Аспарухов".

Сините бяха надиграни и заслужено загубиха срещата, като в трети пореден мач играч на отбора получи червен картон. В края на двубоя Дени Алар беше изгонен, като той и Мартин Райнов (натрупани жълти картони) ще пропуснат мача от четвъртфиналите за купата срещу "Лудогорец" в четвъртък.

"Трябва да се подобри играта и отношението към професията. В такъв изнервен двубой и начин, по който не вървят нещата, не може да получаваме така картони", каза Хубчев.

Според него затворената игра на "Славия" е затруднила футболистите му. "Стояхме далеч от противника, закъснявахме много в единоборствата и допуснахме технически грешки. Трудно е да играем срещу прибран отбор. Едно от противодействията ни беше да играем по крилата, но не се получи. При така построен противник е нормално да не се получава. Стояхме много далеч и оставихме много пространства".

"Не видях чак толкова много проблеми. Желание имаме, но другите неща ни куцат. Продиктувани са от наказанията", допълни Хубчев.

Дневник