Холивудската звезда Джони Деп идва в България през септември. Актьорът пристига за концерта на супергрупата "Hollywood Vampires" , който ще се проведе на 11 септември в зала "Арена Армеец" в София, съобщават организаторите на събитието "Joker Media".

През 2015 г. Алис Купър, Джони Деп и Джо Пери създават групата, за да почетат паметта и музиката на рок звездите, загинали през 70-те години. Тя е кръстена на легендарния клуб "The Hollywood Vampires", създаден от Алис Купър. Мястото е посещавано от редица звезди като Джон Ленън, Ринго Стар, Мики Доленц, Кийт Муун и Хари Нилсън.


Концертът в София е част от европейското турне на бандата, което започва това лято в Германия и ще продължи в Швейцария, Франция, Австрия, Великобритания, Люксембург, Италия, България, Турция.

Досега групата има издадени два студийни албума с участието на гост музиканти, като Пол Маккартни, Дейв Грол, Джо Уолш и Кристофър Лий. Първият от тях е "Hollywood Vampires" (2015) , а вторият - "Rise" (2019), който има 3 сингъла - "Heroes", "The Boogieman Surprise" и "Who's Laughing Now".

Билетите ще се продават от 5 март, а цените са между 60 и 130 лв. 

Дневник