Кубрат Пулев изригна срещу политиците в България с пост във фейсбук. Боксьорът обича да се изказва по политически казуси и явно е афектиран от днешната размяна на любезности между президента и премиера.

Позицията на Кобрата гласи следното:

    "Здравейте, приятели!

    Няколко пъти се спирам да не говоря по настоящата тема, но виждайки неадекватността на много от политиците, ще си позволя няколко максимално сдържани и галантни изречения!

    В началото на трета световна война и нов световен ред, представяте ли си, как ми изглеждат нашите политици, продължавайки да си играят на БСП, ДПС, ГЕРБ, БЗНС, ТКЗС, ГЪЗИСЕ и др. подобни?!

    Това ме води до извода, че те изобщо не си дават сметка за сериозността на проблема и че те дори все още не отчитат, че има проблем!

    Те го виждат, като някакво много опасно “вирусче”, което чакаме да отмине....!

    Продължават да се борят за водачеството в държавата, да си доказват кой е по-по-най, а всъщност, са в уплах от ситуацията.

    Нямат представа, какво предстои, а ние - седем милиона българи, милите, разчитаме на тях!

    Е, тежко ни!

    Аз ли трябва да ви го казвам бе, приятели мои!

    Сядайте заедно, съберете специалисти във всички сфери, защото в България има истински талантливи и умни професионалисти, и създайте план на действие, ГЕНЕРАЛНО!

    Сметнете прецизно вариантите и направете най-добрия план, от който дори и други държави да взаимстват.

    Забравете егото, комплексите и скапаните си партии!

    Защото, да чакаме да отмине вируса и междувременно, партийно рекламиране, със заучените фрази и нападки, за мен означава НЕАДЕКВАТНОСТ СЪС СИТУАЦИЯТА, за което ще платим най-скъпо...!

    Ние, българите, сме древен, храбър и умен народ и настояваме за единство, не само на думи!

    Огромни благодарности на генерал Мутафчийски и всички лекари, които се борят срещу вируса въпреки риска!"

Клуб Z