Японската компания Nissan Motor Co. Ltd. произвежда автомобили от 1935, година след основаването си. Централното управление на компанията е разположено в Ниши-ку, Йокохама, Япония. В днешни дни, тя произвежда леки коли, кросоувъри, пикапи, спортни и лекотоварни автомобили, включително изцяло електрически и хибридни модел. През 2018 Nissan е най-големият производител на електрически автомобили – произведени са повече от 5 милиона автомобила.

Технически особености на автомобилите Nissan

Съвременни технологии се използват в колите на марката, които им позволяват да постигнат добра икономия на гориво и представяне на пътя. Например, новият хечбек с 5 врати Nissan Micra 2019 е оборудван с широка гама от бензинови и дизелови двигатели: от 70 кс. мощност и 95 Nm въртящ момент до 115 кс. и 200 Nm. Средната консумация на гориво в комбиниран цикъл на бензиновите версии е над 6 литра на 100 км.

Легендарният спортен автомобил GT-R се отличава с впечатляващ външен вид и отлична динамика. Версията NISMO, създадена от отделът за моторни спортове и производителност на  Nissan, е оборудвана с 3.8-литров V6 двигател с двойно турбо. Този двигател има мощност от 591 кс. и максимален въртящ момент от 652 Nm.

Изцяло новата концепция на шофирането на автомобили – Nissan Intelligent Mobility – представлява цяла система от иновативни технологии, включително автономно шофиране на автомобила и паркиране (Propilot), предупреждение за челен сблъсък, слепи зони, активна система за предупреждение при движение на заден ход и смяна на платното, монитор за виждане от всички страни и още. Производителят е разработил много иновации в сферата на автомобилната безопасност, интелигентните автомобилни системи и устойчиви енергийни решения. В момента изцяло електрическият хечбек с 5 врати и вановете E-NV200 представляват гамата от електрически автомобили.

Rexbo.bg е вашият надежден партньор в света на резервните части

Уморили сте се да търсите нужните резервни части за вашия Nissan на ниски цени? Посетете нашия онлайн магазин. Ние с радост ще ви предложим широка селекция от авточасти. Всичките ни продукти, включително спирачни накладки, запалителни свещи, пера на чистачките и други, се продават на изгодни цени. Освен това, ние често провеждаме промоции, които правят частите още по-евтини. Свържете се със специалистите ни, за да научите за настоящите изгодни оферти или условията за доставка. 

Платена публикация