Неустоима пица, направена по италианска  технология и с автентични продукти предлага новата пица/грил „Снежанка“.  Можете да си поръчате директно до вашия дом или офис, при това с безплатна доставка в рамките на град Шумен.

Заведението, което отвори врати преди няколко месеца и набра изключителна популярност в града заради вкусните грил и пица изкушения, интересните коктейли в бара си и забавния детски кът, организира дейността си, така че да не разочарова феновете на истинската пица. От пицарията уточняват, че в кухнята им, както и при процеса на разнос се спазват със завишено внимание всички санитарно-хигиенни изисквания.  

Ще можете да поръчате от новото меню на „Снежанка“, част от което са разнообразие от пици, пърленки и гризини. Сред пиците са стандартните „Маргарита“ и „Калцоне“, както и по-интересните премиум пица „Бурата“ (със сушени домати, моцарела, бурата и свежи манатарки) и „Диавола“ с италиански пикантен салам, люта чушка и още нещо...

Всички продукти, които се използват,  са с изключително качество. Пицата се приготвя със специална технология по италиански лиценз. Технолог е шеф готвач, участвал и печелил конкурси за майстор пицар, а пицарите в заведението са преминали през неговото обучение.

Пица/грил „Снежанка“ се намира на бул. „Симеон Велики“, срещу новата поликлиника. То е на четири етажа, като на най-горния се намира страхотен детски парти клуб. Останалите етажи са, съответно – два за грил и пица, а на първия е бара.

Засега може да се възползвате единствено от неустоимата пица, която може да си поръчате с безплатна доставка до вкъщи или офиса на тел: 0893 77 43 43

Фейсбук страница на „Снежанка“, където може да разгледате част от менюто на заведението.

 

Рекламна публикация