Немската Бундеслига се завръща този уикенд, а шампионът Байерн Мюнхен гостува на новака Унион Берлин в неделя. Букмейкърът WinBet online не дава никакъв шанс на столичани срещу баварците. Коефициентът за знак 1 е 14.00, докато Байерн е големият фаворит с коефициент от 1.20 за краен успех. Равенството в срещата пък е оценено на 7.00 коеф.

Унион Берлин се класираха за Бундеслигата чрез победа в плейофите за оцеляване над Щутгарт в края на миналия сезон, като малко специалисти очакваха тимът да се представи добре през този сезон в Бундеслигата. Те обаче изненадаха мнозина, побеждавайки отбори като Борусия Дортмунд и Борусия Монхенгладбах и са на повече от респектиращо 11-о място. Унион Берлин са на осем точки от мястото на плейофите за оцеляване, заето от Фортуна Дюселдорф и всъщност имат реалистичен шанс да спорят за място в Лига Европа. Унион Берлин влезе в паузата в първенството в лоша форма. В момента те са без победа в три мача и загубиха последните си два мача с 3-1 срещу Байер Леверкузен и Фрайбург. Надали тимът ще успее да се върне на победния път срещу силен отбор като Байерн, но домакините ще се стремят да затруднят шампионите.

Байерн Мюнхен е на прав път към нова титла в Германия

Байерн Мюнхен е един от отборите, които реално биха могли да се възползват от почивката заради пандемията от коронавирус, като отлагането на двубоите с два месеца дава време на Робърт Левандовски да се върне във форма след контузията си. Полският национал е лидер при голмайсторите в Бундеслигата с 25 гола и ще се върне в стартовия състав тук, докато Филипе Коутиньо и Никлас Зюле пропускат срещата. Воденият от Ханзи Флик има 4 точки преднина на върха на класирането пред втория Борусия Дортмунд. Байерн е с 10 победи от последните си 11 мача в лигата и е ясно, че са се възстановили от сравнително слабия си старт на сезона. Баварците влизат като огромни фаворити при визитата си на Унион Берлин и ще бъде голяма изненада, ако не спечелят трите точки. Коефициентът за техен успех в УинБет е доста нисък, поради което може да се насочите към победа с хендикап за баварците или друга опция за залог.

Попаденията в двете врати между Унион и Байерн са възможни

Байерн е в серия от 5 поредни победи на чужд терен и това също ги прави фаворити. Тяхната атакуваща сила е ясна на всички, но в защита баварците бяха малко колебливи на чужд терен, след като запазиха 4 сухи мрежи в 12 визити.

Унион Берлин трябва да се възползва от това. Те са вкарали в 16 от последните си 18 мача в Бундеслигата и не са успели да намерят мрежата само в два от 12-те си домакински мача. И двата отбора намериха мрежата в първия мач между съставите през октомври на "Алианц Арена", когато шампионите спечелиха с 2:1. Бенджамен Павар и Роберт Левандовски бяха точни за баварската машина, докато Полтер се разписа за Унион Берлин.

Байерн Мюнхен е вкарал средно по 2.92 гола на чужд терен в Бундеслигата, което е впечатляващо.  Ако залагате на точен резултат в УинБет, то може да погледнете към опциите за 3:1 и 2:1 в полза на баварците, ако сметнем, че и Унион Берлин ще вкара гол в мача. В залозите в комбо секцията за мача, може да намерите опцията "Краен резултат & и двата отбора да отбележат". Победа на Байерн и двата отбора да вкарат е оценена на 2.65 коефициент. Друг по-атрактивен избор може да бъде Байерн да спечели и над 3.5 гола в мача на 2.19 коефициент. Ако пък очаквате голове от двата отбора още до почивката, то опцията е с 4.70 коефициент и може да я откриете в секцията за залози за 1-во полувреме на срещата.

7sport.net