Тази събота Байерн Мюнхен излиза за втория си двубой от немската Бундеслига след подновяването на сезона по време на пандемията от коронавируса. Съперник на баварците е Айнтрахт Франкфурт, като Байерн е абсолютен фаворит за победата в PalmsBet спортни залози. Коефициентът за успех на тима на Ханзи Флик е 1.19, докато равенството е оценено на 9.47, а победата на Айнтрахт е с 11.32 коефициент. Букмейкърът смята, че Айнтрахт дори няма шанс да си тръгне с точка от "Алианц Арена" в съботния следобед. Според Палмс Бет, шампионите ще регистрират още един лесен успех в Бундеслигата, след като миналата неделя не срещнаха трудности при визитата си в столицата на Унион Берлин, след като спечелиха с 2:0.

Байерн Мюнхен надигра Унион с лекота преди няколко дни, като попаденията реализираха Робърт Левандовски и Бенжамен Павар. Баварците запазиха аванса си от 4 точки пред втория Борусия Дортмунд и увеличиха преднината си пред третия в класирането - вече имат 6 точки аванс пред Борусия Мьонхенгладбах, който зае третата позиция след ремито на РБ Лайпциг срещу Фрайбург.

След над 2 месеца без официален мач, Байерн се завърна с колебливи 45 минути в Бундеслигата. Тимът на Ханзи Флик не успя да вкара попадение на Унион до 40-ата минута през първото полувреме, когато Робърт Левандовски се разписа от дузпа. Баварците започнаха в състав Нойер, Боатенг, Алаба, Кимих, Павард, Тиаго, Гьортецка, Гнабри, Алфонсо Дейвис, Томас Мюлер и Левандовски.

Въпреки не чак толкова силното полувреме, Ханзи Флик не направи смени на почивката. Байерн започна с доста добри атаки втората част, но точният завършващ удар липсваше. Чак в 80-ата минута баварците вкараха втори гол чрез бранителя Павар. Междувременно като резерви в този мач се появиха Кингсли Коман, Иван Перишич и Микаел Куисанс. Доста вероятно е в домакинството на Айнтрахт Франкфурт в събота, Ханзи Флик да заложи на Иван Перишич като титуляр, а Серж Гнабри да остане на пейката. При всички случаи Байерн ще бъде много офанзивно настроен, тъй като играе на собствения си стадион и посреща доста разколебан съперник.

Айнтрахт се намира в кошмарна форма през 2020 година и точно затова от Palms Bet не дават шансове на "орлите" срещу шампиона на Германия. Айнтрахт Франкфурт загуби с 1:3 от Борусия Мьонхенгладбах при рестарта на немското първенство. Това бе трета поредна загуба за тима, след като преди паузата в шампионата Айнтрахт отстъпи с 0:3 на Базел в Лига Европа и с 0:4 на Байер Леверкузен. "Орлите" са на 13-ото място в Бундеслигата с 28 точки и са на 11 пункта от зона Лига Европа.

Айнтрахт Франкфурт има само две победи като гост през този сезон в Бундеслигата. Отборът загуби девет от своите 12 визити в шампионата, така че надали ще си тръгне с точка от Мюнхен в съботния следобед. Айнтрахт получи по 4 гола в последните си две гостувания срещу Байер Леверкузен и Борусия Дортмунд като не успя да се разпише в тези срещи. Тимът не е запазил нито една суха мрежа на чужд терен в Бундеслигата този сезон, което подчертава слабите им отбранителни способности.

Байерн няма да има милост към предстоящия си опонент, след като допусна най-тежката си загуба в Бундеслигата от много време насам именно срещу Айнтрахт през първия полусезон. Шампионите загубиха с 1;5 на "Комерцбанк Арена" на 2 ноември 2019 година. Байерн обаче спечели с 5:1 последното си домакинство на Айнтрахт, така че ще преследват нов подобен резултат. Според коефициентите на Palms Bet, то Байерн Мюнхен е доста вероятно да спечели с хендикап в предстоящия мач. Айнтрахт не е отборът от есента и надали ще успее да се противопостави на далеч по-класния си съперник. Всички прогнози ще бъдат за победа в полза на шампионите, които ще се стремят да увеличат аванса си на върха в Бундеслигата.

7sport.net