ЦСКА пусна в продажба виртуални билети за двубоя с "Локомотив" (Пловдив), който ще е първият домакински мач на червените след подновяването на първенството, съобщиха от клуба.

Заради обявените мерки срещите в българския футбол ще са без публика. Футболът в страната спря в средата на март заради разпространението на коронавируса COVID-19 и ще се поднови от 5 юни.

Билетите са по 10 лева, а ЦСКА посочва, че събраните средства ще бъдат предоставени на "Академия ЦСКА", за да подпомогнат развитието на детско-юношеската школа на клуба.

"При промяна на ограничителните мерки и допускане на публика на стадиона, всеки притежател на абонаментна карта или виртуален билет, ще може да посети срещата и да подкрепи любимия отбор, при спазване на задължителните изисквания за безопасност", добавят от клуба.

Клубовете по света търсят всякакви начини да запазят и заздравят връзката си с привържениците. В България "Левски" пръв беше изправен пред предизвикателството да играе пред празни трибуни още преди обявяване на извънредното положение и продаде близо 11 000 билета за мача с "Лудогорец". Сега сините предлагат и поставяне на фигури с лика на привържениците си срещу 30 лева.

Дневник