Виртуалните билети, които "Левски" е продал за мача с "Лудогорец", няма да важат за предстоящия двубой, съобщава Би Ти Ви.

Сините изпаднаха в сложно положение, след като продадоха над 13 000 пропуска с идеята, че срещата ще е без публика. Целта беше да се съберат средства в подкрепа на изпадналия в тежка ситуация клуб. Във вторник следобед - три дни преди мача, министърът на здравеопазването Кирил Ананиев реши, че на стадионите ще се допуска публика.

Това постави "Левски" в търсене на трудно решение, защото освен виртуалните билети бяха продадени над 5000 абонаментни карти. Отделно имаше и друга кампания - привърженици плащаха, за да им бъде поставен образът на трибуните.

Решението на Ананиев гласи, че стадионите могат да са пълни до 30% от капацитета, а хората трябва да стоят през две седалки. Това означава, че на "Георги Аспарухов" може да има около 6000 души за мача с "Лудогорец".

Сега "Левски" ще очаква притежателите на сезонните карти да потвърдят присъствие. Ако останат свободни места, тогава в продажба ще бъдат пуснати билети.

Дневник