След години слухове за разрив в отношенията между първата двойка в Съединените щати – Доналд и Мелания Тръмп, видео с това как президентът заповядва на половинката си да се усмихне, а тя не намира сили да го направи, подхрани слуховете за това дали двойката има безоблачен живот.

След предполагаемата изневяра на Тръмп с порнозвездата Сторми Даниълс през 2006 г. на езерото Тахо, когато Мелания е раждала сина им Барън, както и непрекъснатите проблеми на първата дама с английския език, новото видео даде храна за размисъл за това дали двойката не е заедно само за пред избирателите.

Публичните изяви на Мелания и Доналд Тръмп се наблюдават отблизо от американските медии, които не пропуснат всякакви възможности да спекулират за състоянието на отношенията на двойката.

Последното видео показва президентът и първата дама, които позират за снимки по време на посещението си в националното светилище "Свети Йоан Павел II" във Вашингтон тази седмица. Според сайта за политически новини The ​​Recount, Доналд Тръмп с каменно лице моли съпругата му да се усмихне по време на снимките, въпреки че думите му са неразбираеми. Мелания наистина прави опит за усмивка, но не й се получава, а това доведе до хиляди коментари и подигравки в социалните мрежи.

Мнозина си спомниха подобни уловени мимики на първата дама, която привидно се усмихва, но видяла гърба на съпруга си, моментално се отпуска и придобива печален тъжен вид. Потребители на социалните медии припомниха и няколко кадъра, в които бившият модел, роден в Словения, умишлено отблъсква ръката на съпруга си и показва, че не иска да го държи за ръка, което според анализатори сочи, че тя е била заложник на съпруга си.

Попитана от репортер на телевизия ABC дали наистина обича съпруга си въпреки очевидните доказателства за изневяра от негова страна, Мелания отговаря: "Да, добре сме. Медиите спекулират с клюки".

"Никога не съм виждал по-малко химия между двама души", коментира един от потребителите под новото видео на президентската двойка.

Днес.бг