За да свали 45 килограма, с което певицата Адел изуми целия шоубизнес, виновникът е правилното хранене, пише „Сън“.

Публикацията съобщава, че певицата се е отказала от полуфабрикатите и се е насочила изцяло към здравословна храна, като ежедневното й меню не надвишава 1 700 калории. Тя предпочита храни с ниско съдържание на въглехидрати.

По правило Адел се храни три пъти на ден. Сутрин яде яйца или палачинки от пълнозърнесто брашно, а следобед и вечер - салата с пуешко, сьомга или пиле. Междувременно певицата пие много вода и яде плодове.

По-рано личният й треньор Пит Герасимо заяви, че тя няма за цел да стане пример за подражание. Основният стимул за отслабването на Адел е било желанието й да подобри здравето си след бременността. Тя променила хранителните си навици и започнала да се занимава със спорт.  

Дарик