Американското посолство, под управлението на новата посланичка Херо Мустафа, очевидно се опитва да чупи консервативния дипломатически протокол и за пореден път изненада с нетрадиционен подход към разбирането си за комуникация с българската публика. 

След като преди време рецитира стихотворението "Де е България", после пък подряза лозите за Трифоновден, този път Мустафа ни изненада - с песен. Очевидно става дума за инициатива "Заедно за българската музика", а на фейсбук страницата на посолството можем да видим едноминутен клип, в който посланичката, заедно със своята "дипломатическа група", пеят и танцуват на популярната песен "Заедно", дело на Владимир Ампов - Графа, Любо Киров и Орлин Павлов. Песента била любимата на участниците.

Мизансценът на видеото очевидно е сградата на посолството, а трите жени първо се разхождат в ритъм коридорите на мисията, после записват в звукозаписно студио, свирят на барабани, посланик Мустафа - на китара, и пеят на плейбек на фона на оригиналното парче. Прави впечатление, че едната жена от "групата" е облечена с горнище с цветовете на българското знаме.

В края на клипа разбираме, че това е всъщност предизвикателство, в което посланик Мустафа предизвиква тримата оригинални изпълнители на песента да представят своята любима българска песен. 

"И сега - предизвиквам Графа, Любо Киров и Орлин Павлов да ни представят тяхната любима българска песен. Вие сте! Заедно за българската музика!", казва на леко развален, но симпатичен български посланик Мустафа. 

Клуб Z