Легендарният порноактьор Рон Джеръми е обвинен в няколко изнасилвания, като присъдата му може да достигне 90 години, съобщи агенция "Ройтерс".

67-годишният Джеръми е участвал в над 2000 филма в кариерата си, която започва през седемдесетте. Той е обвинен в изнасилването на три жени и сексуален тормоз над четвърта в периода 2014 - 2019 г.

Гаранцията му бе определена на 6.6 млн. долара. През 2017 г. сп. "Ролинг стоун" съобщи, че няколко жени обвиняват Джеръми в сексуално насилие. Записаният в книгата на Гинес като порноактьора, снимал се в най-много филми - над 1900, отрече обвиненията. По думите му той има договор да ходи на различни публични събития, за да комуникира с феновете и на тези събития често се стига до физически контакт.

За проблема първа разказа неговата колежка Джинджър Бенкс. Сред другите, оплакали се от актьора, са колежките му Даника Дейн, Джей Тейлър и Джулия Ан. Те обявиха, че не са казали за сексуалните атаки на Джереми, тъй като се притеснявали как ще реагират всички в порно индустрията. Освен това мислели, че полицията няма да вземе на сериозно твърденията им, имайки предвид какво работят.

Дневник