Гол в 96-ата минута попречи на "Манчестър юнайтед" да влезе в тройката на Висшата лига. Воденият от Оле Гунар Солскяр отбор завърши 2:2 със "Саутхемптън" на "Олд Трафорд".

Домакините направеха обрат и водеха до последните секунди. Изравнителният гол на "светците" обаче ги остави на петото място с 59 точки, с колкото е четвъртият "Лестър" и с една по-малко от "Челси".

До края на сезона в английското първенство остават три кръга, а първите четири ще са в групите на Шампионската лига през есента.

В 12-ата минута "Саутхемптън" поведе, след като гостите отнеха топката пред вратата на съперника. Тя беше подадена на Стюарт Армстронг, който отблизо вкара.

Само за три минути в средата на полувремето "Манчестър юнайтед" направи обрат. В 20-ата Антони Марсиал пусна към Маркъс Рашфорд и той изравни. Малко след това Марсиал напредна отляво и с хубав удар даде преднина на отбора си.

"Светците", които са в средата на класирането, се бориха до последно и съумяха да изравнят. В 96-ата минута след ъглов удар Майкъл Обафеми успя да вкара.

Дневник