Бившият финансов директор на "Левски" Константин Баждеков разговаря за завръщането си при сините, съобщава "Тема спорт". Според думите му той може да влезе в управителния съвет в клуба.

"Дали ще стана пак част от "Левски" може да реши само надзорният съвет. Ако имат нужда от мен, с радост ще се съглася да се върна в клуба. Имам разговори с Наско Сираков, водихме такива и по време на общото събрание на "Левски", посочи той, цитиран от вестника.

Баждеков работеше "Левски" в продължение на близо две десетилетия. Той се раздели с клуба при идването на Спас Русев като собственик преди четири години.

Според него новият мажоритарен собственик Наско Сираков ще извади "Левски" от тежкото положение. "За да го направи, трябва да има подкрепата на всички левскари. Той е обединителна фигура. Аз ако мога да съм полезен, с радост ще помогна. Важното е да се конструира новата управа, която с действията си да изведе "Левски" там, където му е мястото. Мисля, че това може да се направи. Със Сираков сме си помагали много пъти, имали сме и доста успехи. Е, не са липсвали и тъжни моменти, но те са, за да се преодоляват и след това да се върви нагоре", заяви Баждеков.

Дневник