Последен ден за изслушвания и финални изявления в процеса между Джони Деп и Амбър Хърд - по-конкретно заради публикация на британския таблоид The Sun, в която Деп е "злодеят". След три седмици на шокиращи разкрития от страна на Джони и бившата му съпруга Амбър Хърд, процесът е към своя край, пише БГНЕС. Двугодишният брак на Деп и Хърд официално приключи през януари 2017 година.

34-годишната Хърд твърди, че 57-годишния Деп я е удрял и измъчвал, а той от своя страна заявява, че инициаторът на всички скандали е била тя. Разследват се 14 предполагаеми случая на домашно насилие. Сред най-стряскащите обвинения от страна на Джони е това, че бившата му съпруга е отрязала пръста му, хвърляйки по него бутилка водка и изхождането по голяма нужда на Амбър в собственото им легло с твърдения от нейна страна, че това е била безобидна шега. На второто обвинение Амбър отговаря, че това е било кучето им, а не тя. От нейна страна пък стряскат обвинения като това, че Джони е пикаел на средата на хола им, връзвал я е и е мъчил с часове, влачил я е за косата, замерял я е с бутилки с алкохол и демонстрирал "изключително контролиращо и плашещо поведение". По делото бяха изслушани сестрата на Хърд и бившите жени на Джони - Уинона Райдър и Ванеса Паради.

Фенове на двамата по цял свят очакват със затаен дъх как ще приключи всичко и кой от техните любимци ще бъде оправдан. Но както и да приключи един от най-шумните процеси в Холивуд, безспорно светът стана свидетел на шоу, по-увлекателно и от най-големите филмови хитове на двамата бивши съпрузи.

Actualno.com