ЦСКА допусна обрат и загуба в приятелска среща седмица преди началото на сезона. Червените отстъпиха с 2:3 срещу "Монтана" на "Българска армия".

През първата част, когато играха с основния си състав, червените водеха с 2:1 след голове на Али Соу и Валентин Антов, а за гостите точен беше Борислав Балджийски. След почивката бяха извършени много промени и съперникът се възползва, като с красиви голове на Николай Минков и Валери Христов стигна до победата.

"Това, което показахме през второто полувреме, със сигурност не ми хареса. Добре е, че видяхме слабото място в нашата игра. Не се заблуждавам, че сме перфектни. Надявам се, че до началото на първенството ще изчистим някои детайли от играта", каза треньорът на ЦСКА Стамен Белчев.

"Надявам се не само да създаваме много положения, но и да вкарваме. Най-важното е, че създаваме положения".

По думите му футболистите, които са били в отбора и миналия сезон, са напълно готови физически, докато на новите играчи им е необходима още практика. "Не се оплакваме, имаме достатъчно футболисти. С това, което имаме, ще работим. Да, ако има вариант да вземем по-добри футболисти, трябва да го направим", заяви Белчев.

След седмица червените започват сезона с двубой срещу "ЦСКА 1948". Треньорът на отбора заяви, че мачът ще е като всички останали. "Във всеки мач ЦСКА трябва да подхожда еднакво - да даваме максимума от себе си и да търсим победата", добави той.

Дневник