Новият член на Първа лига "ЦСКА 1948" е поставил високи цени на билетите за двубоя с ЦСКА. Според информация в сайта на клуба от "Българска армия" пропуските ще са по 30 и 40 лева, съответно за секторите Г и В.

Цените са вероятно най-високите за мач в българския клубен футбол. За последно от "Славия" и "Царско село" бяха пускали билети по 20 лева за свои срещи.

До момента няма официална информация от "ЦСКА 1948". Съобщението идва ден след като правителство реши на мачовете да има публика (до 1000 души в сектор) и два дни преди двубоя между двата отбора, с който ще се постави начало на сезона в Първа лига.

От ЦСКА реагират остро и с ирония срещу цените. "Червените фенове ще бъдат настанени в секторите В и Г, а тези на домакините (доколкото ги има) - в сектор А. Ръководството на абсолютния дебютант в елита реши умишлено да постави нереално високи цени на билетите за дебютния си двубой в Първа лига", пишат от "Българска армия" и посочват, че билетите ще се продават от сряда вечерта в мрежата на "Ивентим", а от четвъртък и във фен магазина на клуба.

"Интересно е дали и за следващите мачове на наскоро създадения отбор ценните хартийки за домакинските им срещи ще са чак толкова ценни или "многобройните" им привърженици ще могат да се насладят техните изяви на значително по-нормални цени от сегашните", добавят от ЦСКА.

Дневник