Чаровната Беси, която е мелез между бедлингтън териер и уипет, в продължение на 4 дни се разхожда, боядисана в ярко синьо, след като се овъргаляла в канава на картина, съобщава в. "Метро".

Домашният любимец, който е на две години, се сдобил с новата си премяна съвсем случайно. Неговата стопанка Саша Барбато оставила да съхне платното на двора. Любопитната Беси надушила акрила на боята и решила хубаво да се овъргаля в нея. В резултат на това се боядисала в ярко син цвят, който в продължение на цели четири дни не паднал от козината й.

В това време Беси гордо излизала на разходки и всички я гледали като извънземно. Госпожа Барбато отначало много се притеснила и веднага закарала четириногото на ветеринар. Лекарят установил, че боята е попаднала само по козината на животното и не е засегнала кожата му. Поради тази причина Беси не била пострадала. Стопанката ѝ пусна в интернет Беси в нейния "син период". Боята паднала едва на четвъртия ден след упорити бани. Но за това време Беси могла да се сдоблие със своите 15 минути слава, каквито се полагат на всяко суетно същество, коментира Саша Барбато. /БТА