Треньорът на "ЦСКА 1948" Красимир Балъков заяви, че според него твърдения, че клубът ще е "еднодневка", са провокация. Думите му дойдоха в навечерието на първия мач на отбора в елита на българския футбол.

В петък "ЦСКА 1948" приема ЦСКА в двубой с огромен заряд на Националния стадион "Васил Левски".

"Това са провокации и неща, които мен лично не ме засягат, защото аз съм подписал договор за треньор. Тези въпроси, ако изобщо трябва да се задават, трябва да са към ръководството. Няма абсолютно нищо, което да ми говори за подобно нещо", каза Балъков.

"Пожелавам си да бъде хубав мач, да започнем първенството по най-добрия начин. Ще дадем всичко от себе си, подготвили сме се по най-добрия начин", добави бившият национал.

Нападателят Мартин Камбуров, който премина в "ЦСКА 1948" и гледа към вечния голмайсторски рекорд на Петър Жеков, се надява "да не се стига до това да ни се смее цяла Европа с излагации извън терена". "Очаквам да победим", заяви нападателят.

Балъков има проблем, свързан с отсъствието на няколко футболисти, сред които и на голмайстора Андон Гущеров.

След информацията, обявена преди ден от ЦСКА, че са поставени цени на билетите от 30 и 40 лева, от клуба домакин съобщиха, че пропуските ще струват по 15 лева за секторите Б и Г и 40 лева за В. "За домакинския сектор А билети към този момент се продават в офиса ни на ул. "Незабравка" 25 за членове на Сдружението "ФК ЦСКА 1948", цената за тях е 40 лева", пишат от новия член на Първа лига.

Дневник