Кубрат Пулев заяви, че арогантното поведение ще попречи на Антъни Джошуа в предстоящия мач между двамата. Българинът е уверен, че ще нанесе втора загуба в кариерата на съперника си, тъй като британецът мисли в бъдещето и не приема битката сериозно.

Според Пулев Джошуа обръща повече внимание върху евентуален бъдещ мач с Тайсън Фюри и допуска същата грешка, заради която допусна поражение от Анди Руис.

"Животът му показа, че е много лошо да прави така. Затова той ще понесе втори нокаут в кариерата си. Мисля, че двубоят ще има същия край като мача с Анди Руис. Знам, че ще изненадам целия свят с тази битка. Ще покажа на феновете на бокса, че Джошуа ще падне, защото отиваме да водим война", каза Пулев в интервю за Betway Insider blog.

Срещата за пояса на Международната боксова федерация (IBF) трябваше да се проведе през юни, но беше отложена заради пандемията. В момента се работи по план двубоят да се състои в началото на декември, като щабът на Джошуа гледа към необичайни места.

Пулев заяви, че изпитва глад да се бие. За него е без значение къде ще бъде мачът и дали ще има публика. Българинът допълни, че вижда слабости в стила и психиката на Джошуа, и вярва, че ще излезе победител.

"Това ще бъде победа за страната ми, защото България никога не е имала световен шампион в тежка категория. Този успех ще бъде не само за мен, но и за всички хора в родината ми. Искам да ги направя наистина щастливи", каза още Пулев.

Дневник