Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов заяви, че отборът е надиграл категорично шампиона "Лудогорец". Според него за четвърта поредна година червените са ощетени от съдийството.

"Направо да връчват купата на Разград и да приключва този цирк български футбол", заяви Стоилов след равенството 2:2 с "Лудогорец", в което червените имаха претенции за две неотсъдени дузпи от Георги Кабаков.

Стоилов продължи иронично: "ЦСКА има много слаби играчи - всички медии го казват, и смачкахме 50-милионния бюджет на Разград. Категорично смачкване." Той посочи, че червените са поискали мачът да бъде отложен заради участието им в евротурнирите, но им е било отказано.

"Не знам Стойчо Стоилов да е бил счетоводител в "Лудогорец", за да знае за какви пари става въпрос. Този човек обикновено избягвам да го коментирам", отвърна изпълнителният директор на шампионите Ангел Петричев. Той добави, че много рядко "Лудогорец" е искал отлагане на свои мачове. "Когато един отбор има желание и претенции да играе в Европа, трябва да свикне да играе в цикъл сряда-събота или четвъртък-неделя."

Според думите му дежурното оправдание, когато се играе с "Лудогорец", е съдията.

Дневник