Звездата на "Барселона" Лионел Меси нанесе нов удар срещу ръководството на клуба. Нападателят го направи чрез публикация в "Инстаграм", в която се раздели с голямо вълнение с Луис Суарес.

Уругваецът премина в "Атлетико" (Мадрид), след като новият треньор на "Барселона" Роналд Куман го уведоми, че няма да разчита на него.

Меси заяви, че ще му е много трудно без Суарес, с когото са близки приятели. "Ще ми липсваш много", написа той и изтъкна, че никога няма да забрави общите моменти.

"Ще е странно да те гледам с друга фланелка и още повече да играя срещу теб. Заслужаваше да се разделят с теб по начин, отговарящ на това какъв си - един от най-важните футболисти в историята на клуба, постигнал значими неща както с отбора, така и индивидуално. А не да те изхвърлят, както го направиха. Но истината е, че вече нищо не ме изненадва", заяви Меси, който има 166 милиона последователи в "Инстаграм".

"Желая ти всичко най-добро в новото ти предизвикателство. Обичам те, обичам ви. До скоро, приятелю", добави аржентинецът към Суарес.

Меси за пореден път показа отрицателното си отношение към ръководството на клуба. Той искаше да напусне клуба още това лято, при това без пари, но впоследствие размисли и остава. Въпреки това посочи, че на "Барселона" му липсва ясен проект за развитие.

Дневник