Шумен отново посреща култовия актьор Димитър Рачков и неговия моноспектакъл „Забраненото шоу на Рачков“.

След като представлението пожъна изключителен успех в града преди две години и след отлагането му през април и през юни т.г., Рачков отново е в Шумен и то с две дати, първата от която вече е разпродадена.

Всички места в зала „Арена Шумен“ на 15 октомври вече са изцяло запълнени, но пък все още има места за втората – 16 октомври. Така че всички, които искат да се посмеят заедно с Рачков и не са закупили билети, могат да го направят тук – в Grabo.bg.

Заедно с него ще влезем в кухнята на телевизията и ще получим отговори на много въпроси - Как се правят новините? Лъжат ли ни рекламите? Какво работи продуцентът? Свършват ли някога сапунените сериали?

Ще се посмеем на цялата телевизионна машина - от сутрешните блокове до холивудските екшъни, от Бай Брадър до прогнозата за времето, от готварските предавания до спортните емисии…

Представлението е описвано като първото телевизионно шоу извън телевизията, което разкрива смешната страна на телевизионните продукции в непрекъснатото си желание си да спечелят по-висок рейтинг.

И ако все още не сте спрели да гледате телевизия – внимание! След като изгледате това шоу, със сигурност ще спрете.

„Забраненото шоу на Рачков“ в „Арена Шумен“, на 16.10. от 19,30 ч.
Белети: тук – Grabo.bg.

 

Платена публикация