Професионалният боксьор Кубрат Пулев заяви, че вярва във възможностите си в мача срещу Антъни Джошуа за световната титла. Двубоят ще е на 12 декември в Лондон.

"Не отивам като турист в Лондон, не ми е толкова интересна дестинация. Мачът е огромен. Това е моята мечта - да стана световен шампион и да донеса титлата в България", заяви Пулев в сутрешния блок на Би Ти Ви.

На въпрос за ставащото в България боксьорът заяви: "Трябва да минем през това. Когато има такива турбуленции, те са за добро. Ако са реални протестите, лично аз ги подкрепям. Подкрепям хората, които искат да живеят добре. Хората, които не са глупаци и не са се примирили и вярват, че могат да живеят по-добре."

"Винаги се съмняваме дали протестите са платени или не. Вероятно има и платени, има и хора, които искат да се променят нещата, обичат България, отиват с децата си да ги учат да бъдат будни и да си отстояват правата. Много е важно да си отстояваме правата. Никой няма да дойде и да ни даде ето така, защото сме много готини. Не може да седим и да чакаме неволята", заяви Пулев.

Дневник