Изработване на индивидуални ортопедични стелки FootBalance след анализ на ходилата и стойката. Това е най-новата услуга, от която може да се възползвате в магазина на търговската верига „Кребс“ в Шумен- ул.“Хан Омуртаг“ 4.

Благодарение на нея, ще получите 100% индивидуални ортопедични стелки, персонално за всеки крак. Това се случва веднага, на място, при това за 10 минути. За това време специална машина ще направи обстоен динамичен анализ на стъпалата и стойката ви - как точно стъпвате и натоварвате целия костно-ставен апарат,  както и дали има предпоставки за травми, болки и контузии, след което изработва стелките.

Материалът, от който са направени е с динамична сърцевина, която да подобри баланса на стъпалата и да активира пасивните зони на ходилата.

Стелките са подходящи за хора в различна възраст и здравословно състояние.  Те са различни видове, в зависимост от нуждите - за спортисти, малки деца или юноши в подрастваща възраст, бременни жени, хора в пенсионна възраст. Освен това, има стелки, подходящи за различни състояния и заболявания, като остеопороза, диабетно стъпало, изпъкнали кокалчета на краката, изкривявания, болки в кръста и гърба, дължащи се на неправилна стойка.

Стелките могат да бъдат поставени във всяка една обувка и да я направят истински ортопедична, защото стават произведени за конкретния човек, за конкретните ходила. Те са изработени по патентована формула на финландската компания FootBalance и са разпространени в над 50 държави от 6 континента. Шуменската фирма КРЕБС, която е с над 25-годишен опит в търговията с маркови обувки, е една от избраните компании да представляват финландската марка.

През изминалата седмица представители на FootBalance проведоха обучение на служителите на КРЕБС, които ще стартират дейността от 1.11.2020г. за Шумен и региона.

Всеки делничен ден, в работното време на магазина от 10 ч. до 17 ч., с предварително записване на телефон 054 830 066 или 0878 104 930, ще можете да направите анализ на своитe ходила. Той е безплатен, в случай че закупите стелките или си изберете обувки от магазина.

В магазина на търговска верига КРЕБС, на ул.„Хан Омуртаг“ 4 в Шумен ще откриете на много добри цени дамски, мъжки и детски обувки на световноизвестни марки, като Geox, Remonte, Marco Tozzi, s.Oliver, Jana, Caprice.

 

Платена публикация