Всеки мъж има различна представа за това каква половинка иска в живота си. Обаче има няколко неща, които са валидни са всички мъже и няма някой, който да отрече, че иска да вижда точно това в жената до себе си.

1. Да не му прави забележки – мъжете не искат да имат до себе си жена, която да прилича на майка им. Не искат да получават забележки за това къде са си хвърлили дрехите или как не са изчистили добре. Такова поведение може да отблъсне всеки мъж.

2. Да може да разговарят спокойно – мъжете също имат нужда от разговори и това да споделят проблемите или съмненията си. Искат до тях да има уравновесена жена, която да разговаря, а не да вдига скандали, когато стане въпрос за нещо сериозно.

3. Да не е пасивна в спалнята – всяка жена трябва да показва желание, че иска да бъде с партньора си. Няма нищо по-естествено от това и мъжете искат да усещат страстта в жената до себе си.

4. Да не се движи в мъжка компания – мъжете изобщо не харесват жени, които имат за приятели повече мъже, отколкото жени. Това не им вдъхва доверие, особено когато излизанията са късни, а компаниите шумни и големи.

5. Да се поддържа – много мъже искат жените им до тях да изглежда добре, без да прекаляват, но и никога да не изпускат края. Искат жената до тях да е тази, в която са се влюбили, а не някоя домакиня от женски сериал.

6. Да готви – каквото и да си говорим, любовта на мъжете минава през стомаха и колкото и да са влюбени, очакват все пак половинката до тях да готви. Вкусната вечеря е незаменима за всеки един мъж!

7. Да не е луда по брака – мъжете не харесват жени, които живеят само за това – да бъдат булки и да сключат брак! Не обичат големите и пищни сватби, затова и истерията покрай брака им идва в повече.

8. Да работи – според силния пол всяка уважаваща себе си жена трябва да си има занимание, което да ѝ е страст, независимо колко възможности има мъжа до тях. Жената, която работи и гони целите си, е привлекателна за мъжете.

9. Да не бъде залепена за него – мъжете изобщо не обичат жени, които им звънят по 100 пъти на ден и са винаги с тях, без да им оставят глътка въздух насаме. Това задушаващо поведение рядко води до дълга връзка.

Actualno.com