Зимата е достатъчно дълга и скучна, дори когато няма глобална пандемия. Но в условията на коронавирус и необходимостта от спазване на дистанция, късите и студени дни могат да се окажат сериозно предизвикателство. За щастие, имаме късмета да разполагаме с множество варианти за по-приятно прекарване на времето в домашни условия.

Най-добрата новина е, че точно преди настъпването на истинската зима, е времето на деня на най-големите намаления - Черния петък. Традиционно, всички магазини пазят най-добрите си предложения и провеждат мащабни разпродажби за Черния петък. Това е страхотна възможност да се възползвате не само да напазарувате подаръци за предстоящите празници, но и да се поглезите с нещо за вас самите. Не пропускайте да разгледате всички неустоими оферти, които са ви приготвили магазинете за Черен петък 2020 - със сигурност ще намерите нещо, което да ви хване окото, и гарантирано то ще е на най-добрата възможна цена!

А ето и няколко предложения, с които предстоящите месеци и времето, прекарано вкъщи, ще са по-забавни, по-ефективни и по-добре оползотворени.

Сокоизтисквачка / Блендер

По принцип, зимно време е добре да се залага повече на пресните плодове и зеленчуци - а в условията на коронавирус пандемията, когато всички искаме да повишим имунитета си, това е повече от задължително. Най-лесният начин е с помощта на сокоизтисквачка и блендер - така лесно ще можете да приемате по-големи количества пресни плодове и зеленчуци под формата на прясно изцедени сокове и смутита. 

Има една основна разлика между соковете и смутитата - и двете съхраняват всички витамини и минерали, но в смутитата са запазени и фибрите от плодовете и зеленчуците. Фибрите са особено важни, защото се грижат за здравето на храносмилателната система и благоприятстват чревната флора - а над 2/3 от имунната система се намира именно в стомаха. 

Изберете сокоизтисквачка и блендер с висока мощност, за да може да смила продуктите на висока скорост - така ценните вещества в тях се запазват в най-голяма степен. Разгледайте предложенията в технополис брошура - ще намерите страхотни оферти и за двете. 

Смарт телевизор

Смарт телевизорът ще ви осигури максимално забавление по най-добрия начин. За разлика от обикновения телевизор, смарт телевизорът е свързан с интернет и има операционна система и собствени приложения. Така не просто може да гледате обичайните телевизионни канали, но и да се наслаждавате на всевъзможно съдържание от интернет - видеа, филми, услуги като Netflix и Amazon, стрийминг на музика през Spotify, игри и спортно съдържание. Възможностите за забавление са буквално неограничени! 

Както подсказва името, повечето смарт телевизори са достатъчно “умни”, за да могат не само да предложат разнообразно съдържание, но и да го персонализират съобразно вашия индивидуален вкус. Така никога няма да пропуснете интересен филм, за който не сте чули, или новия сезон на любим сериал. 

PlayStation

Онлайн гейминг, видео стрийминг, социални мрежи - дългите зимни вечери са още по-приятни с безкрайните възможности за забавление, които осигурява PlayStation. Благодарение на конзолата, няма да усетите как минават часовете, а най-хубавото е, че може едновременно да спазвате предписанията за социална дистанция и да сте свързани с приятели от цял свят, с които да играете заедно. 

В PlayStation Store ще намерите изключително разнообразие от игри, независимо какъв стил и жанр предпочитате. Освен най-новите предложения, налични единствено в магазина, непрекъснато има и специални оферти, от които може да се възползвате. Разгледайте предложенията от игри в PlayStation Store ето тук

Бягаща пътека

Навън е студено и мокро за бягане, а фитнесите - не е сигурно работят ли или не, след като мерките се променят непрекъснато. Това обаче не означава, че трябва да правите компромис с физическата активност. Напротив - движението е здраве, и дори да сте си у дома, не трябва да го пренебрегвате. Препоръчителни са минимум 20 минути активна физическа дейност ежедневно, за да поддържате в добра кондиция тялото и имунната система. 

С помощта на бягаща пътека, е много лесно да бъдете активни дори и у дома. Това е един от най-ефективните фитнес уреди за дома, благодарение на който ще подобрите функционирането на сърдечно-съдовата и дихателната система, ще заздравите мускулатурата, ще подобрите общия тонус на организма и ще се справяте по-ефективно със стреса. На пътеката може и само да ходите, за да направите препоръчителните 10 000 крачки на ден, в случай, че нямате възможност за разходки на открито. 

Гейминг лаптоп

Гейминг лаптопите са не само подходящи за игри, но и за всякаква по-сериозна работа на компютър - нещо особено важно за онези от вас, които работят онлайн от вкъщи. Те разполагат със сериозни параметри, които ще направят безпроблемно използването на тежки програми, особено такива, които изискват графики. 

Процесорите на гейминг лаптопите са с висока производителност, а видео картите им позволяват максимално детайлно показване на графиките. Бързи и с максимум функции, осигуряващи завладяващ звук и визия, спокойно може да използвате лаптопите от този клас както за продължителна игра, така и за обработка на видео файлове, висококачествени видео разговори с колеги и приятели, и за каквото още се сетите. 

Мултикукър

Така и така прекарвате повече време вкъщи - защо да не е в компанията на вкусна и питателна храна? С помощта на мултикукър това е изключително лесно, дори да сте абсолютно начинаещи в кухнята. Най-хубавото е, че храната, приготвена с помощта на мултикукър, е много по-здравословна от тази, приготвена по традиционен начин, заради намаленото количество мазнина, което е необходимо. 

С този мултифункционален готварски уред лесно и бързо можете да приготвите разнообразие от вкусни здравословни ястия. От супи, задушени ястия и месо, до тестени изделия и сладкиши - всичко е възможно с минимални усилия!

Почти всички мултикукъри разполагат с няколко програми - за варене, пържене, печене, готвене на пара, дори правене на сладко или кисело мляко. А възможността за бавно готвене осигурява максимално съхранение на всички полезни вещества в продуктите. Освен това, уредът има и опция за отложен старт, така че ястието, което сте планирали, да е готово точно навреме за ядене. 

Както виждате, не е никак трудно да си прекарате добре у дома - с правилните уреди това е супер лесно и приятно! Не пропускайте да се възползвате от специалните предложения по време на Черния петък, за да сте сигурни, че сте взели всичко на най-добрата възможна цена. Така без проблем ще превърнете дома си в най-препочитаното място тази зима!