Често се случва да си купим нов телефон, а не след дълго да го изтървем на земята, което на свой ред води и до известни щети. За да не ни се налага да се разделяме с устройството си по-рано от очакваното, е редно да го предпазим с помощта на стъклен протектор и кейс против надраскване и счупване. И двата вида защита ще осигурят едно добро ниво на сигурност за нашия телефон, който често бива изложен на риск от падане и удряне. 

Изберете и поръчайте фолио, протектор от закалено стъкло и удароустойчив калъф от etuo.bg, за да сте винаги спокойно за перфектната техническа изправност на мобилното устройство. Купете онлайн на ниски цени още днес, за да си спестите възможни главоболия утре. На това място Ви очаква огромен избор от модерни предложения, които трябва да притежавате. 

Какви са начините на удължим живота на смартфона си

Любимите ни вещи не са вечни. Това е ясно на всекиго, но все пак съществуват доста добри начини да запазим живота им за по-дълго време. Ако става дума за това да предпазим телефона си от щети, тук оптималният начин да направим това е като се сдобием с брониран кейс и устойчив на удари филм за дисплея. Флип калъфите тип книга са също доста уместно решение, което наред с функционалността си, впечатлява и с високите си естетически качества. Поръчайте необходимите аксесоари от etuo.bg и се насладете на тяхното отлично качество. 

С какво помагат кейсовете

Сред най-добрите начини да предпазим телефона си от сериозни удари с лоши последствия, това са съвременните кейсове, които не само ще защитят апарата ни, но и ще го:

  • Запазят чист и спретнат;
  • Направят още по-красив и удобен за използване;
  • Превърнат в отражение на личния ни почерк;
  • Обновят, в случай, че вече са налице някакви повреди и следи от амортизиране.

Днешните калъфи за смартфони имат не само предпазни функции, но и високо естетически такива. Проверете какво Ви очаква на etuo и се възползвайте от наличните решения. Те не са никак малко, а Вие трябва да изберете най-подходящото за устройството си. 

Къде можем да ги открием с високо качество

В etuo ще откриете страхотни решения да предпазите телефона си от удари в резултат на неволно изтърване или падане от високо. За да изглежда устройството като ново месеци и дори години наред, трябва да изберете правилния начин да направите това, като висококачественият кейс и удароустойчивият калъф ще Ви помогнат да се радвате на мобилен апарат в безупречно състояние.