Мениджърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, е уверен, че клиентът му ще спечели убедително срещу Кубрат Пулев в мача за световната титла. Според него англичанинът е подобрил формата си.

Двамата ще се изправят един срещу друг на 12 декември в Лондон.

"Мисля, че мачът с Кубрат Пулев ще е труден. Също мисля, че той (Джошуа) напълно ще го унищожи, ще го пречупи и ще го накаже. Смятам, че ще отправи послание. Не искам да поставям прекалено голямо напрежение върху него, но това мисля", каза Хърн.

По думите му мачът ще е необичаен за Джошуа, който "е свикнал да се бие пред 90 хиляди". "Това е различно предизвикателство. Това е изпитанието преди големия мач (надеждата на Джошуа за двубой срещу сънародника му Тайсън Фюри за излъчване на абсолютен световен шампион в тежката категотия). Вярвам, че той ще победи Пулев с убедителен стил и ще докаже на всички, че е най-добрият в света", каза Хърн.

Преди дни Пулев също заяви увереност в успеха. Българинът посочи, че при първия си мач за световната титла срещу Владимир Кличко все още е бил "зелен" и е допуснал много груби грешки, но вече е натрупал опит и е готов да стъпи на върха.

Дневник