"Манчестър юнайтед" взе важна победа във Висшата лига, надигравайки "Уест хем" с 3:1 като гост. "Червените дяволи" не само постигнаха четвърти пореден успех в шампионата, но и се доближиха до лидерите, въпреки че те още не са изиграли срещите си от кръга.

Двубоят на "Лондон стейдиъм" беше белязан от завръщането на феновете във Висшата лига. Това е първа среща от март, на която можеше да присъства публика, а според настоящите разпоредби се допускат до 2000 души.

Тимът на Оле Гунар Солскяр постигна обрат, след като до почивката изоставаше. Томаш Сучек изведе "чуковете" напред в 38-ата минута.

След корнер Деклан Райс отклони топката, Сучек се озова непокрит и вкара без проблем.

През втората част "Юнайтед" игра по-добре и стигна до три гола. В 65-ата минута Пол Погба със страхотен изстрел изравни. В началото на атаката останаха съмнения, че топката напуска очертанията на терена, но и технологията не успя да го докаже с точност.

Само три минути след гола на Погба "Юнайтед" вече водеше. Телес центрира отляво и Мейсън Грийнууд реализира с левия крак.

Крайният резултат оформи Маркъс Рашфорд в 78-ата минута след хубаво подаване на Хуан Мата.

В друг мач от програмата, игран по-рано "Манчестър сити" надигра "Фулъм" с 2:0. "Гражданите" си осигуриха успеха още през първата част с головете на Рахим Стърлинг в петата и Кевин Де Бройне от дузпа в 26-ата минута.

Дневник