Преди няколко месеца марката Juicy Couture ни показа новата си колекция Simply Life, вдъхновена от 2000 година. Тогава лейбълът си партнираше с Kappa и успя да привлече София Ричи като свое рекламно лице. Сега, точно преди празниците, Juicy Couture могат да се похвалят с още една известна личност в своите редици. Говорим за дъщерята на Мадона – Лурдес Леон, която рекламира новата колекция.

24-годишната дама, чийто баща е фитнес треньорът Карлос Леон, участва в секси фотосесия, в която позира само по бельо. Тя носи нови модели от колекцията, а снимките са заснети в разхвърляна спалня, която много прилича на стаята на всяко момиче през 2000 година. Гримове, чанти, дрехи и аксесоари се подмятат навсякъде, но Лурдес излиза на преден план заедно със своето секси бельо.

Колекцията на Juicy Couture е в колаборация с Parade и вече е достъпна за всеки. В нея може да намерите лимитирана серия празнични пакети, които съдържат два чифта бельо, велурена торбичка и шал, вдъхновен от старите колекции на марката. За тези, на които това не е достатъчно, лейбълът представя и друга празнична кутия, която съдържа четири чифта бельо в добавка към торбичката и шала.

Днес.бг