Кметът на Шумен Любомир Христов отправи поздравление към шуменци за Коледа и Нова година.

Изпращаме една много различна година. Не знаем кога предизвикателствата, пред които сме изправени, ще отминат. Дано да е по-скоро и да продължим заедно напред. Бих искал да благодаря на шуменци, които въпреки трудностите и ограниченията полагаха усилия и не престанаха да работят за развитието на нашия град. Преди всичко обаче дължим признание на медиците, на учителите, на социалните работници и на всички, от които зависи да опазим човешкия живот в условията на пандемия", се казва в разпространеното чрез общинския пресцентър поздравление.

Кметът изказва вяра, че шуменци са хора със силен дух, хора, които неведнъж са показали, че могат да бъдат единни и да насочат цялата си енергия към по-доброто ни общо бъдеще

"Нека да посрещнем с надежда новата 2021-ва година. Да си пожелаем да бъдем здрави. Да се радваме на своите близки и на топлината в дома. Да имаме силата да преодоляваме препятствията и мъдростта да постигаме нови успехи. Весела Коледа и честита Нова година!", завършва поздравът на Любомир Христов.

ШУМ.БГ