Телекомуникационният оператор НЕТУОРКС БЪЛГАРИЯ вече изгради своята мрежа и в шуменския квартал  “Дивдядово”, като с бързи темпове започна присъединяването на абонати от там.

Компанията, която оперира на пазара в Шумен от 2013 г. и с всяка изминала година увеличава своите клиенти, предлага висок клас услуги -  високоскоростен интернет от 70 до 900 мегабита, цифрова, HD и 4К телевизия с разнообразие от ТВ канали.

Абонатите на NetWorx могат да избират от различни промоционални пакети и оферти. Сред тях са “Доведи съседа”, “Стани нов абонат за 0 лв.” “Започни на 15”, “GigaFRIENDS група заедно с твой приятел” и други. Подробности може да видите тук.

А за всички със смарт телевизори – NetWorx Smart TV -  вече няма да има нужда от коаксиален кабел. Достатъчна е домашната мрежа. Ето и подробностите тук.

Припомняме, че НЕТУОРКС е основана през 2000 година от млад екип студенти на русенския университет „Ангел Кънчев“. Днес компанията е с водещи позиции на регионалния пазар при доставчиците на цифрова телевизия и интернет услуги на домакинства и фирми в Североизточна България, като навлиза успешно и в София и региона.

Офиси на НЕТУОРКС в Шумен: Сити Център (на бул. „Велики Преслав 28), Офис Център (бул. „Славянски“ 62) и в кв. „Боян Българанов“ (на ул. „Генерал Драгомиров“ 18).

 

Рекламна публикация