Община Шумен и Общинският съвет в Шумен обявиха конкурс за избор на обществен посредник. Обявата е публикувана в секция „Конкурси“ на официалния сайт на Община Шумен, а крайният срок за подаване на документи от кандидатите е до 17.30 часа на 1 март 2021 г.

Това съобщиха от общинския пресцентър.

Кандидатите за участие в конкурсната процедура, трябва да представят следните документи: молба до комисията за избор на обществен посредник, автобиография по европейски образец, копие от диплома за висше образование, заверено от кандидата, медицинско свидетелство, удостоверение за психично здраве, свидетелство за съдимост, което не се представя от кандидата, а ще бъде изискано по служебен път. И още мотивационно писмо в обем до 2 страници и декларация – съгласие за обработване на лични данни.

Пълният комплект документи се подава в запечатан плик с надпис „За участие в конкурса за избор на обществен посредник на територията на община Шумен“ в Деловодството на общинската администрация (стая 204).

От общинския пресцентър съобщиха още, че желаещите да участват в конкурса могат да изтеглят Образец на формуляра за обработване на лични данни от интернет страницата на Община Шумен в секция „Конкурси“, както и да получат допълнителна информация на тел. 054/ 857 721 или на 054/857 764 в общинската администрация.

ШУМ.БГ